Kansainvälinen katastrofiapu

Suomen Johanniittain apu ry.n kansainvälinen osasto tekee kansainvälistä avustustyötä. Toimintaan kuuluu hätäapua ja humanitaarista avustustyotäJohanniitta- tunnuksen alla.

Toiminta on keskitetty Kaarinan Piikkiöön.

Osaston toiminnassa mukana olevilla on mahdollisuus hakeutua osaksi kansainvälistä valmiusryhmää ja näin päästä mukaan järjestön avustustoimintaan maailmalle.

Toimimme aktiivisesti yhteistyössä Saksalaisen sisarjärjestömme kanssa. Käymme useita kertoja vuodessa harjoittelemassa heidän kanssaan Euroopassa. Viimeisin Johanniittojen kansainvälisen yhteisön avustusoperaatio oli maanjäristyksen jälkeen Nepalissa.

Toiminnassamme on mukana muun muassa terveydenhuoltoalan ammattilaisia, tietoliikenneasiantuntijoita ja logistiikkoja.

Osasto järjestää koulutuksia avustustoimintaan liittyen ja toiminta on avoin kaikille Suomen Johanniittain apu ry:n jäsenille sekä toiminnasta kiinnostuneille ikään, sukupuoleen ja ammattiin katsomatta.

Jos olet kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä!

Eestin apu

Johanniitat ylläpitävät projektia jossa avustetaan Eestin köyhiä. Vuosittain Johanniitat toimittavat avustustarvikkeita Eestiin.

Johanniter International - JOIN

Suomen Johanniittain apu ry on Johanniittojen kansainvälisen yhteistyöjärjestö Johanniter Internationalin jäsen.

JOINin jäsenjärjestöt osallistuvat kansalliseen ja kansainväliseen toimintaan kuten ensihoitopalvelut, ensiapukoulutus, sosiaalihuolto, nuorisotyö ja kansainvälinen avustustyö. Tämän lisäksi työtä tehdään vanhusten, köyhien ja vammaisten parissa.

JOINin jäsenjärjestöt toimivat tällä hetkellä yli 50 maassa.

Johanniter International