Päivystystoiminta

Johanniitat tuottavat ensiapu- ja ensihoitopäivystyksiä urheilu-, perhe- ja yleisötapahtumiin.

Olemme mukana päivystämässä myös Länsi-Uudenmaan alueella Nuorisohuolto-operaatioissa vappuna, uutena vuonna sekä koulujen päätöksessä.

Ensiapupäivystys

Päivystys- ja ambulanssitoiminnasta vastaa yhdistyksen vastuulääkäri yhdessä vastuuhoitajan kanssa. Yhdistyksen toimilupaa valvoo Aluehallintovirasto.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan päivystystoimintaan.

Johanniitat tarjoavat koulutusta maallikkojäsenille päivystystoiminnasta. Terveydenhuoltoalan ammattilaisille tarjotaan mahdollisuus täydennyskoulutuksiin.

Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan!

Tapahtumajärjestäjille

Ensihoitopäivystys

Etsitkö tapahtumaasi ensiapupäivystäjiä?

Suomen Johanniittain apu tarjoaa räätälöityjä ensiapu- ja ensihoitopäivystyksiä.

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

• Ensiapupartiot

• Ambulanssi

• Hoitoteltta

Päivystämään saat myös vapaaehtoiset lääkärimme. Tarvittaessa avustamme myös pelastussuunnitelmanne kanssa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!